Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Både ros och ris ger en helhet

En hyllning vill jag ge
till alla som får mig att le
Med både ros och ris
blir skrivarn väldigt vis
För rosenbusken i alla ära
har både tagg och blommar skära
Men doften dröjer kvar
och ger sin mening underbar

Tack!!!




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-31 22:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mig risar ingen.
Då blockerar jag vederbörande.
2009-09-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så sant sagt!
Här Du orden igen
väl lagt! Ärlig kritik
plus eller minus ger
en nytt mod, bara för
kritiken som gavs var
rättrådig och god!
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP