Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade vän

jag önskar dig
som jag önskar

när vi trasslar sig
snavar på det

vill jag oss
något enklare

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 271 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-09-01 11:53



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Bara så fint!!
2009-09-03

  Gunnel André VIP
Du är mästerlig!
2009-09-01

  Caprice! VIP
Lysande!
Gillar skarpt "när vi trasslar sig" - kan knappast sägas bättre.
2009-09-01

    ej medlem längre
supernice
2009-09-01

  noname_realmind
Enkelhet är värt att sträva efter! :)

Fint.
2009-09-01

  Junitvillingen
Upplever denna mångfacetterad - dessutom är den fantasifullt formulerad, BRAVO!!
2009-09-01

  Måna N. Berger
När vänskapen blir snårig:

"när vi trasslar sig
snavar på det"

..lyser din goda vilja över terrängen. Du är en underbar diktare. I koncentrat fångar och beskriver du det svårutredda!
2009-09-01

  kärleks ängel
gullig och kärvänlig!!
2009-09-01

  Lili Samuelsson VIP
underbar
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren