Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas långsamt


Då dina steg inte längre
bär dig någonstans
och dina talade ord
löses upp i intet

Då du föraktar varje
minut, varje klockslag,
som inte gynnar dig, som
tycks håna din gestalt

Då du greppar efter sådant
du inte förstår, inte kan se;
andas långsammare, smaken
av luft är värdefull




Fri vers av Taurus
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-01 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taurus
Taurus