Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min mamma har kallat mig jävla offer och kanske är jag ett jävla offer, fast ett jävla offer för normaliteten.


när ingenting någonsin kommer vara normalt

jag vet inte vad som är normalt här
här där jag bor
för ibland är jag normal
och andra dagar är jag inte det


ibland är det normalt att
"moppegänget", som dom kallar oss
kommer gående i korridoren
och andra gånger är det konstigt.


men jag vet att det inte tillhör det normala
att bli kär i någon som dig
för du tillhör inte oss, som är normala ibland

du tillhör dom som bara passar in
och inte sticker ut alls på något sätt
ändå är du så jävla speciell i mina ögon


jag börjar tycka att det är normalt
att jag är ganska onormal ibland

och ibland är det ganska skönt
att veta att man gör precis tvärtemot
vad alla ens vänner skulle göra

för jag är jag
och kanske vill jag inte vara
normal jämt?






Fri vers av elinmaria
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-01 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elinmaria
elinmaria