Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 050902


Livets förhoppning

Det man inte vet kan man icke förstå,
Det man inte hittat kan man icke sakna.
För att mera få veta lär man på sig stå,
Med det man finner kan man kanske vakna.
Vakna i värme och glädje, runda sköna rum,
Inge kantigt och billigt; Nej! Ärligt o sunt.
Då är man sitt inre nära, kanske känner sig stum,
Men i sin stumhets runda rum, känns inget tunt.

Mikael alias Livet




Fri vers av Mikael alias Livet
Läst 346 gånger
Publicerad 2005-10-09 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael alias Livet
Mikael alias Livet