Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma spår? (Kärlekens förståelse)

Ger man så kan man inte ta
då får man heller inte det man vill ha.
Om jag något skulle få,
så är det ändå svårt att nå.

Den svåra kärlek som jag ville ta,
kanske jag egentligen inte skulle ha.
I min givande kärlek skulle du kunna ge,
och i min tagande kärlek skulle jag kunna se:

Där fanns trygghet som värmde,
där fanns ömhet och värde.
Har jag inte fattat av nått jag lärde?

/Mikael alias Livet




Fri vers av Mikael alias Livet
Läst 313 gånger
Publicerad 2005-10-11 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael alias Livet
Mikael alias Livet