Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriver 050616


Lågtryckssvep

Solen gassar och värmer luftens massa.
Ett moln smyger sig på med att tassa.
Sakta täcker det den heta luften i atmosfären.
Luften svalnar snabbt som all kyla lär en.
Den bråda varma luften får träden att jassa.

In sveper kall luft som en manöver,
Till skydd av molnet där över,
Men snart färdas molnet efter sitt kall.
Kall att nästa plats skyla och skapa svall.
Värmen kommer åter, levande som söver

/Mikael alias Livet




Fri vers av Mikael alias Livet
Läst 341 gånger
Publicerad 2005-10-11 18:06



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Att rimma på varje rad är vanskligt... och jag är ingen som direkt gillar rim. Därför kan jag tyvärr inte uppskatta dina dikter. Men jag är mycket intresserad av hur det skulle se ut om du skrev orimmat!

Sluta aldrig skriva /Sanne
2005-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Mikael alias Livet
Mikael alias Livet