Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 050709


Rosor i fagraste färg.

Rosor som spirar med liv och vilja.
Ur mull eller sten dom inget skilja.
Fagra och vassa dom lockar många,
Klättrar högt för att nå o bli långa.
Dom har skönhet att fälla den finaste,
Dom är vassare än svärmor den bittraste.
Dom är sköna att njuta med varsam hand,
För den som inte vördar dom, repar en rand.
Knoppar dom många väntar att slå ut,
Spricka upp och bli spröda med skjut.
I färg dom fager cerisröd lyster når,
Men kom ihåg dom har taggar som flår.

/Mikael alias Livet




Fri vers av Mikael alias Livet
Läst 312 gånger
Publicerad 2005-10-09 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael alias Livet
Mikael alias Livet