Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tekniken

I tiden den ligger som självklart.
Syftet till att lättare skörda.
Starta för folket som brukbart.
Ledde även till ledigt om lörda.
Men med tiden mycket snart.
Den skulle vara till en börda.

Med ett kommer två och tre samt fyra.
Det räknas för fort och dom är dyra.
Vi borde räkna tillbaka fyra till tre.
Förutsatt att vi kanske får be.
Från tre till två.
Börjar vi nå.
Två till ett,
här är det rätt.

/Mikael alias Livet




Fri vers av Mikael alias Livet
Läst 305 gånger
Publicerad 2005-10-11 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael alias Livet
Mikael alias Livet