Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 050905


Ovisshet

I nattens stilla tysta sus, går en fråga fram i stillhet.
En fråga till sitt inre om hur tiden mig bejaka.
Ljuder det upp till en solig dag med sång i fullhet?
Eller blåser vinden upp och sveper en tillbaka?

Hur som helst kan inte tystnaden ge ledtråden.
Det är dagen och den som lever som kan få den.
Sanningen i tiden finns att hämta för en vandrare.
Kanske det man finner kan göra tystnaden varmare.

Mikael alias Livet




Fri vers av Mikael alias Livet
Läst 287 gånger
Publicerad 2005-10-11 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael alias Livet
Mikael alias Livet