Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oavbrutet

Den som pratar

oavbrutet...

ska inte förvänta sig att någon lyssnar

oavbrutet...




Fri vers av Berra Bäver
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-03 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver