Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var länge sedan jag hörde denna limerick. Hoppas jag minns den rätt. Titeln kom jag på själv som en ordlek på titeln på den kända filmen Trainspotting.


Trainspitting

There once was a man from Darjeeling,
who took a train from London to Ealing,
when it said on a door,
don´t spit at the floor,
he carefully spat up in the ceiling !




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-03 13:10



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
haha alltid roligt läsa dina limerickar applåder
2009-09-22

  dweeb
Nice one!
2009-09-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Då blev det väl
snart ett dropp-
stopp för dropp
från ovan som den
oväntade gåvan...
2009-09-03

  © anakreon VIP
Kul kul kul!
Men heter det "in" the cieling?!
Carl-Erik
applåderar
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick