Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens mysterium

Så skimrande och himlande
är kärlekens låga
så exploderande och exponerande
är sinnets plåga
Så brinnande och vinnande
är kärlekens ljus
så innerlig och evinnerlig
är älskogens sus

Så vandrande och klandrande
är kärlekens pris
Så lottande och blottande
och inte alltid vis
Så lurande och burande
är kärlekskompott
Så plågande och frågande
är denna kärlekslott




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-03 14:33



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mmm..snyggt ihopknåpat , med rim och allt, applåd!
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP