Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 kor 13:4-7 på hemspråk

 

Tzärletsin a tôLamo ô e go. Tzärletsin e utta stri.

An e int skrytsam ô ôppbLåst.

An e int attôtsan ô sjôLvisk,

han brus int ôpp, han vill ingin nana vont.

Han kan int gLäs mä di sôm e orättvist,

Men gLäs mä sannina. Allt hôrk an bjärô,

An troL på alltä sôm e, an hôppes på alltä sôm e,

Ô an tôL hân sôm hälst.




Fri vers av Hawk
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-09 11:01



Bookmark and Share


    sunnanvind
Den texten är vacker! Jag har den uppsatt här hemma i ett av rummen! Applåder!
2009-09-13

    ej medlem längre
Jag förstår lite mer än hälften, jag tror det är norrlänska..
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Hawk
Hawk