Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmarnas skymning

Drömmarna
kastar
långa skuggor
i den mjuka gryningen,
för detta
är deras skymning

några
letar efter
verkligheter
att förföra,
medan andra
slumrar in
till morgonens ljusa
glömska




Fri vers av blomsternätter
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-03 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blomsternätter