Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänder ut & in på min siluett

Jag kastar min skugga bakom mig
idag men
där står du,
fångar min mantel och
vänder ut och in
på min siluett

det är som om att jag
plötsligt ser ännu ett nät
av blodådror,
och du säger att
om jag faller finns inte bara
dina armar utan
också mina hjärtslag

sen skrattar du och
ser igenom mina låtsassnubblingar för att
liksom väva ihop min kropps rytm
med dig




Fri vers av blomsternätter
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-03 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blomsternätter