Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poesifotografier

ibland tänker jag
att idag är dagen
som allt ställs på sin spets,
idag är dagen
som kommer fotograferas
av all poesi

idag
kommer du
att älska mig!

ibland tänker jag också att du
faktiskt finns

nånstans
bara för mig,

för du fanns ju
uppenbarligen inte
där jag hade hittat
dig
du fanns ju uppenbarligen
inte alls
i alla sommarvarma armbågar och i alla
andra älskande saker,

ibland tänker jag att
det inte finns någon
Annan för mig när inte
du finns för mig





för det var ju liksom
jag
som var bara
din,
och så var du
någon
Annans





Fri vers av blomsternätter
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-03 20:52



Bookmark and Share


  Sturesdotter
den där smärtande insikten
du får fram den väl i dina rader
2009-09-04

  lodjuret/seglare VIP
jo, så känns det ju då
2009-09-03

  Suzy med punkterna
Hög igenkänningsfaktor...
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

blomsternätter