Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Genom vems ögon ska vi se världen?


Samtiden brinner

Genom stål slår vi hårt
Genomborrar varje pixel
Blixtrar sönder världen
Där dimmorna aldrig tar oss

Olovlig körning
Genom öde landsbygd
Vi bedövar känslor
Hör istället för att se
Känner när vi borde agera

Vem bestämmer vad som är verkligt?

Allt har ett pris för omvärlden
Vi offrar våra sista stunder
Sprider glöd i omvärlden
Belånar våra drömmar
Vaggar oss tysta i vågorna

Vem styr över verkligheten?




Fri vers av Alexander Jensen
Läst 491 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-03 21:17



Bookmark and Share


  ensmåstad
Ser, hör, känner det! Bra skrivet, älskar andra stycket!
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Jensen
Alexander Jensen