Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite i taget fröken mörk


med darrig hand
och inte ett ord till övers
återstod kvällen

fröken mörk slöt sina ögon
och kysste kanten

sedan lät hon sakta
det röda vinet
befrukta

smaklökarna













Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 940 gånger
Publicerad 2005-10-10 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP