Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar att jag aldrig träffat dig


Jag önskar innerligt

att jag aldrig träffat dig


Föreställ dig

att bli kapad itu

det är jag nu


Jag önskar innerligt

att jag aldrig träffat dig









Fri vers av anniks
Läst 430 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-03 22:57



Bookmark and Share


  * MARY *
Braaaaaa , så där kan man känna ibland.....
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

anniks

Mina favoriter
Gosse lilla
Hur du vill leva