Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till läkemedelsföretagens lyckade lansering av Svininfluensan. Att göra en höna av en fjäder, skapar ju många pengar i kassan. Grattis!


svinepedemi

Visst är det en ny våg som drar fram,
medlad till medier av läkemedelsindustri

inte konstigt att den kallas - svininfluensa




blott dold i förgrunden ser vi
antibiotikaresistensen

som skördar liv




Fri vers av Fredric
Läst 237 gånger
Publicerad 2009-09-03 23:11



Bookmark and Share


  Ex¤animo
läkemedelindustrin känns svintrist :o minst sagt...
2009-09-07

    Melona
precis...
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric