Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser en kreativ kraft som kan få våren att blomma, när jag blickar ut åt väster




Våren kommer

 

Väck de känslor som sover,

låt vintervilan töa och stormarna komma

 

Vill känna, lycka, värme och kärlek

genom skimmret av smärta, sorg och vrede

 

Ty, onda krafter får godheten att växa

även om tyngden på axlarna blir större

och vingarna som tidigare bar mig är borta

Smärtan känns mindre trots att fallet blivit högre...

 

Men jag tror på godheten

Att den kan segra när tiden stannar och stunden bli evig

Vingarna av glas blir åter hela,

och jag svävar in i sommaren...

 

 




Fri vers av Io
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-20 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Io
Io