Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten blåser omkull

kinden brinner kall
mot vinden ilar tanken
är det nya stormar
som tar vid

eller är det alla
de gamla
som bidat sin tid




Fri vers (Fri form) av Carola Zettergren
Läst 303 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-09-04 13:26



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Jag tror nog stormarna, såväl som tiden, har sin omloppsbana. Applåderar din poetiska kraft Carola!
2010-10-03

    wildrosen
hösten och livet har många ansikten..bra
2009-09-25

  vera gade VIP
Jag lutar åt det senare - gamla trauman som återkommer i nya skepnader...
2009-09-07

  Caprice! VIP
Förmodligen både och...
Snyggt vävt!
2009-09-05

  Betlehemsstjärnan VIP
Oj, så snyggt formulerat, som en poetisk konstnär bara kan...Vackert../B
2009-09-04

  Lili Samuelsson VIP
lysande
2009-09-04

  Gunnel André VIP
Det är nåt humoristiskt över slutklämmen!
2009-09-04

  Piann VIP
Bra formulerat!
2009-09-04

    Maria Malm
Snyggt djup.
2009-09-04

  Hannadraken
Jättebra! Så snyggt!
2009-09-04

  Nina Ahlzén
jag ser dig stå där-stark i stormen, fint!
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren