Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrik

Jag vill bara skrika,

skrika så det når innanför huden på er

så ni fattar

HÖR mig

Ett skrik kan dock inte väga upp all smärta jag känner




Väntar en rättvis dag




Fri vers av sirène
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-04 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sirène
sirène