Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina vingar kära ängel

Självisk och utan empati,
Hur står du ut med mig?

Velig, rädd och skygg,
Varför känner jag dina varma händer?

Berusad, sjuk, nere och kvartär
Varför tro på mina ord?

Du är stark
Reser dig
Breder ut dina vingar
Omfamnar

Du dukar inte under,
utan samlar kraft
För att åter låta de ljuva vingslagen fläkta
och för att åter hela din omvärld

Änglalik är ditt förnamn
Hjälte och beskyddare likaså,
Dina brutna vingar har blivit hela

Du lyfter igen kära ängel,
och du låter mig följa med.
Du flyger så högt kära ängel,
mycket högre än jag någonsin kan

Din resa är min karta
jag följer dina steg

kram och godnatt
/Io




Fri vers av Io
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-04 22:54



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
En härligt varm dialog med en ängel eller vän,

underbart känns tacksamheten i denna spännade resa,

varma applåder!
2009-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Io
Io