Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smutsig värld

du, jag vill inte veta
du kan sluta leta
i din smutsiga värld
är du inget värd

brinn, bara brinn
försvinn!




Fri vers av Fredric
Läst 253 gånger
Publicerad 2009-09-05 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric