Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad tänker man i morgon?


Natt tvivel

 

 

 

Sönderslagen min tro

medan ruset lugnar mig

medan mitt hjärta jagar ditt

jagar min tanke lugn och ro


Tvivel och svarta tankar

dövas av rött vin

trötta simmiga ögon

och dina sista ord de bankar


Vi tar om allt igen

jag fyller mitt glas

undrar vad du gör

ska vi ses något mer min vän

 

 




Fri vers av Gryft
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-05 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft