Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adrian

faderlös köpt hånad av dem
utan ansikten
bara tomma kärl
så sorgen lägger han där
prygeln är bara en ilska i skinnet
som ska bära hans själ
mot friheten




Prosa (Prosapoesi) av Carola Zettergren
Läst 411 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2009-09-05 12:59



Bookmark and Share


  peter markurth
ja denna var stark o självklar
2009-09-13

  © anakreon VIP
Glänsande!
Carl-Erik
2009-09-07

  Måna N. Berger
Guldstjärna, självklart! Gratulerar till den, och till en enormt stark dikt!
2009-09-06

    ej medlem längre
ilska i skinnet gillade jag masslassvis!
2009-09-06

  Lili Samuelsson VIP
hallå, detta är ju sparsmakat i ord och stort i innehåll, himlans snyggt
2009-09-06

  Gunnel André VIP
...även denna snörper till halsen!
2009-09-06

  Suzy med punkterna
Så väl skrivet och med styrka
2009-09-05

    resilient
Mycket bra, lagom mystisk och mytisk. Sorglig som fan.
2009-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren