Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot morgondagen!

 

Låt aldrig hopplösheten segra!

Kanske vaknar du just i morgon

med ett lyckorus under kudden 




Övriga genrer av Missi VIP
Läst 414 gånger
Publicerad 2009-09-05 16:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gullig å fin text

men jag är nog en sådan person som låter hopplösheten vinna
men vaknar dock alltid med ett lyckorus .. men ja jag viker ner mig:P
2009-09-07

  Ola Rydberg
Hoppingivande vacker livsdikt
2009-09-05

    Lily E.
åh så fin och så rätt du har. när som helst kan det hända. tack.
2009-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon