Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
04 nån gång på hösten....sen var hon inte mer....min tvillingsjäl?


Min tvillingsjäl reste bort efter 5 år....

Idag har jag varit i sommarland
bland maneter och snäckor
i vår sommarvärld

för i febervärld vill jag inte vara

vi har vandrat på midsommarberg
ätit buffé där flygplanet kraschat
gått i åtråskog där sjön låg nära
båten har skummande plöjt sjöstjärnor
det är varma minnen i höstmörker

Idag har jag vandrat till himmelsrikets port
där vinet bubblar rött
och vårt altare ligger blankt
(minns du vi gifte oss efter en dag?)
så vi letar oss bakåt
för att snappa upp ramsagorna många
smärtornas väg till himmelrikets port
att för betraktarens ögon förklara
lidandets väg till kärlek sann

Tvillingsjälar behöver tillsammans vara
känna på varandra
vara intill intill
skapa nära kreativt

Tvillingsjälar behöver varandras ögon
avresedags
tvillingsjälar tvingas bändas isär
styckas mitt itu
trots själaskrik och gråt
ingen nåd




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-05 22:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den var tuff att läsa, fin men smärtsam, speciellt rubriken!!
2009-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP