Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så länga jag kan minnas har jag varit utom kontroll under natten för mörkret skrämmer ihjäl mig


vilken himla förändring

det är som med himlen
den ändrar på sig
beroende på vilket väder det är

du är som himlen
du ändrar på dig
beroende på vilket humör du har

vi är som himlen
vi ändrar på oss
beroende på hur lyckliga vi är

ni är som hilmen
fast som natthimlen,
för ni ändrar knappt på er
bara lite grann då och då
men alltid är ni lika mörka

och jag råkar vara mörkrädd
men det har ni väl redan förstått

och ni använder det emot mig

för jag är rädd
rädd för er

mer rädd än
någonsin

förut.




Fri vers av elinmaria
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-06 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elinmaria
elinmaria