Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi möttes i dag

så där utan planering
och jag fick en kram

den var oväntad
men kändes ändå äkta
och varför inte

livet är bra nu
solen värmer oss än
i sommarens slut




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-06 19:05



Bookmark and Share


    Agneta VIP
Mysig text....
2009-10-27

  kath
..möten som öppnar fönster, kanske stängda längesedan eller nya möten ... vacker text med fint flyt ...
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP