Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oktobermorgon

en grå oktobermorgon
låter jag dimman
forma dig

jag vågar aldrig ge dig en kropp
i mina tankar,
när jag förlorar dig till
verkligheten
förblöder de

egentligen
är det enda som du och
dimman har gemensamt
den vintervarnande andedräkten,

men om du blir för verklig
vågar jag inte

ibland låter jag dimman bli
till min egen
vinterandedräkt,
men jag är så rädd
att om du ser
vad kylan döljer,

kommer dimman
bli mitt
enda
du




Fri vers av blomsternätter
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-07 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blomsternätter