Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För det är ju så att dagarna efter dig är jag inte jag. Emelie, du lämnar mig bortdomnad.


Aldrig bredvid.


Det är som det är.

Så är det bara
men

Idag är en sån dag som
inga ord tröstar.

En dag där ledsamheten
riktigt prickar in sekunden när
man vaknar och

aldrig lämnar en.

Jodå solen lyser.
Den har gjort det i ett par dagar.

Det är bara det att,




du lyser inte.

då slocknar mitt .




Fri vers av Yrre VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-08 11:43



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Välbeskriven smärta, finner inga andra ord för dig.
2009-09-08

  L Patrik W Johansson VIP
jag kan inte med att applådera såna här texter, känns ohövligt, men höjer mitt fiktiva bacchusvinglas till en broderlig välgångsskål o önskan om bättre dagar

Be well,
LPatrikWJ
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP