Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag! Vågar! Vara! Jag!

Jag står på min egen scen
Hand i hand med det mig-själv
jag vill vara


Bryr mig inte om min publik
berömmer mig
- eller dömer mig

Jag har själv tagit mig hit
Bytt vägar och riktningar
Dragit vapen och kastat vapen
Jag har försvarat min kamp
Och känsla för känsla byggt upp
mitt självförtroende


Här står jag nu!
På min egen scen,
i mitt eget strålkastarljus
och skrattar åt publikens förväntan
att jag skulle vänta på deras bedömning!
Skrattar åt deras bestörtning över
att


jag
vågar
vara
jag!




Övriga genrer av Missi VIP
Läst 276 gånger
Publicerad 2009-09-08 12:41



Bookmark and Share


    användarvänlig
Du fångar något viktigt. Bra bra!
2009-11-27

  am
Vilken härlig dikt! Applåd!
2009-09-20

    ej medlem längre
stor applåd:D!
2009-09-09

    Bodil Sandberg
Härligt..den här applåderas varmt!
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon