Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sedermera omslingrade

 

Ymnigt flödande - transpirerande 

Samman smälta kroppar

Ånga omslutande organ

- Hettan!

Hand i hand genom mörker

Tätt sammanflätade

ner i kalla mörka vatten

- Kylan!

Virvlande skummande forsen

Kalla kroppar hittas

sedermera omslingrandes

- Varandra!




Fri vers av Hawk
Läst 463 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2009-09-11 16:43



Bookmark and Share


  Lyckohunden
vackert!!
2009-09-19

  Lsk
not my taste
2009-09-19

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
riktigt starkt, mörkt men ändå vackert...
2009-09-11

    ej medlem längre
Nä men huuaa! vilken bild jag får av två döda kroppar i vattnet!
men ändå en stor kärlek mellan två personer..

Väldigt bra diktat!
2009-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Hawk
Hawk