Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tonårskärlek

jag vet att jag som
tonåring typ har en skyldighet att
känna igen mig i låttexterna om
all tårdrypande kärlek men
jag kan faktiskt
inte hitta dig
nånstans,

på rixfm har de aldrig spelat dig och på spotify har jag
aldrig hittat dig och på youtube har jag
inte ens orkat leta

och jag vet att jag är tonårig och
ska säga saker som typ att
du är snygg och så och ifall du
skulle ha fest skulle jag ba
gå sönder om jag
inte fick komma

men jag
orkar faktiskt inte komma om
jag inte får hålla om dig hela natten
lång,
jag skulle nog gå sönder i vilket fall
för jag vet ju att du skulle skratta
så där underbart och krama mig
bara lagom länge
och lagom länge är inte
för alltid

tonårskärlek ska liksom vara lite mer
tuggummirosa och lite mer som silkespapper,
men bara för att ens lärare gick sönder
för en fest och bara för att ens moster
nästan fortfarande är tuggummirosa
gör det inte mindre ont,


jag har aldrig varit särskilt rosa eller ens
papperstunn,
så det var väl något annat i mig
som brast




Fri vers av blomsternätter
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-08 19:31



Bookmark and Share


  Kvarlämnad
starkt!
2009-09-08

  Mr Lindemann VIP
Jag immar in i och får tag på
en känsla så öm
att jag den tar med mig
i det fina som är
gör jag saker som bär
denna texten vill jag gömma
och för stunden glömma
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

blomsternätter