Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tycker det e något som fattas med denna, snälla hjälp mig lite!


Nu nalkas myteri.

Mitt liv är det jag som ska leva,
bara jag!


Försöker fylla ett tomrum,
som ryser,
12,5 på richterskalan

Där sprängs förståndet.

 


 

Mina tankar är det bara jag som ska tänka,
Bara jag!

Jag vill leva själv i mitt eget huvud,
enslig diktator,
lyd åsikt, lyd!


Nu nalkas myteri.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 529 gånger
Publicerad 2005-10-10 15:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
nej inget fattas alls...faktiskt, den är bra för att vara den som den är. Insidan räknas...men hur sprättar man upp en dikt?
2005-11-05

    ej medlem längre
högsta på richterskalan är 10, bara så att du vet... ;)
2005-11-05

  kärleksbarn
"nu nalkas myteri"
otroligt magslående mening. skitbra, if you pardon my french!
det fattas väl inget här?
2005-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema