Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vaknade i himmelen

Jag dränkte mig i havet
som slukade mig

Jag vaknade i himmelen
som födde mig




Fri vers av Edith_
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-09 14:48



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Sedan gick jag ned till delar av helvetet - det tog ett tag att brinna dit hän

Innan dess så vattande jag molnen

Målade delar av himlen röd

Räknade sandkornen i öknen
Planterade pelagoner i regnskogen

Reciterade Strindberg vid ett ståuppframträdande

Så, luktade jag in delar av dig
och störtdök nedåt
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Edith_
Edith_