Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
se gärna illustrtionsbilden vid min utställning - foto


fjärilen


med en lätt vingrörelse
förändrade fjärilen

världens ljus




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 384 gånger
Publicerad 2005-10-18 08:11



Bookmark and Share


  Markattan
En mycket vacker kortis med mycket känsla. Tycker om!
2005-10-18

  Tove Meyer VIP
Så insiktsfullt och vackert.
2005-10-18

  Sanningsägaren VIP
Det är precis så det är.. jag vet.
Blev inspirerad jag med :)
Tack.
2005-10-18

  JMR
Gillar fjärilar, så kan se den framför mig, fint!
2005-10-18

  Ola Rydberg
jättefin
2005-10-18

  kath
vacker ................så enkelt ............vackert
2005-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP