Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste, måste, måste

Jag måste äta
Jag måste ha
Jag måste
Måste, måste, måste

Ångesten över vad jag gjort
Över hur jag har tryckt i mig
Gör mig illamående

Tanken på mig själv
Är äcklande och vidrig

Hur kan jag göra det om och om igen
Vilket äckligt svin
Fy fan vad patetiskt

Orden ekar
Orden vill inte försvinna

Musik pluggas in i öronen
Jag knyter mina skor, tar på mig jackan och går

Jag går mot skogen
Där ingen annan går

Jag vet vad jag måste göra
Jag vet vad jag inte borde göra

Men jag måste, måste, måste

Fingrarna trycks ner i halsen
Tanken på att få det ogjort
Känns befriande

Nu är det över
Känns det bättre?

Nej, hur dum kunde jag vara

Tårarna rinner
Jag är alldeles ensam
Stenen jag står lutad mot är hård och kall
Så som jag känner mig i mitt inre

Med tårarna strömmandes ner för mina kinder
Upprepar jag frågan om och om igen
Som ekar i mitt inre
Vad är det för fel på mig?




Fri vers av TheMaskedMisery
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-09 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheMaskedMisery
TheMaskedMisery