Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En haiku till min höna


Idag värpte du
ditt första ägg, så litet 
men perfekt ovalt 

 




Bunden vers (Haiku) av Sara Boström
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-09 20:15



Bookmark and Share


  Blåbäret
glädjen känns över ett ägg, så perfekt

ett litet mirakel, av en höna...händer hela tiden, men när man får se det på nära håll betyder det mer
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström