Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till F


Jag kunde inte hindra dig, men jag kan stå intill dig

Tog du hissen eller trapporna
Jag undrar ibland över det,
hur du kom ner till garaget
under hyreshuset den där kvällen
Men det spelar ingen roll nu,
bara du låter mig stanna
Bara du inte är ensam
Vad som helst,
utom det
Jag kan till och med hjälpa dig
med snaran,
om du vill
Hålla dig i handen när du kliver upp
och tar steget ut
Ställa ihop dina skor när de ramlat av 
dina fötter 
Stilla din kropp när den gungar 
från taket
Sedan sitter jag hos dig
ända tills det ljusnar




Fri vers av Sara Boström
Läst 431 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-09 20:41



Bookmark and Share


  Blåbäret
så svårt...sådan smärta som prövar
modet...att stanna och följa oavsett vad
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström