Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poesijunkie

våra ord är lika slitna
som gulblekta blad
ur en kioskroman

ända skriver vi
av någon anledning
eller är det blott
för att dämpa

symptomen




Fri vers av Fredric
Läst 156 gånger
Publicerad 2010-04-28 00:04



Bookmark and Share


  ia VIP
eftertänksam
2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric