Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min viktiga bön ..

Låt mig vara
en brinnande låga..
beröra människohjärtan
med det vackra som jag fått
Kärleken...
bry mig om min medmänniska
som fryser i denna kalla hårda värld
i mörkret av ensamhet
låt mig alltid vara levande varm
fylld av empati medkänsla för andra
sprida ljus i det mörka
till ett rikare liv..















mare




Fri vers av mare VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-10 16:46



Bookmark and Share


  Maria T
Tack. Instämmer i din viktiga
bön som så väl behövs
2009-09-12

  peter markurth
fin
2009-09-10

  Johan Bergstjärna VIP
Skön & viktig bön!
2009-09-10

  aol
sann fin poesi vi behöver varandra
2009-09-10

  Syrsan
Tack för den vackra bönen som jag bokmärker! Precis så känner jag också - vi behöver varandra!
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP