Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig som kanske väntar på svar!





Jag skriver på en ny dator och råkade av misstag radera en sida med meddelanden.

Sååå ledsen.
Men så glad för att få brev.
Så väntar du på svatr och inget får så hoppas jag på din förståelse och förlåtelse.




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-10 14:17



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
No need to worry...

fina dikter från dig igen....

varma poet och medmänniska,

allt gott till din dag.

kram
2009-09-16

  devilsangel
Jag väntar alltid på dina brev..ler...
Men förlåten är du och även förstådd!!

Lycka till med nya datorn...hoppas du kommer skriva lika underbara texter och mail som alltid :))

kramar
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius