Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VET DU EN ANNAN SAK?!


Om du är klockan
så måste jag vara takten du tickar till?

Vi hör ihop,
just så, just nu?
Kanske är det så, kanske inte.

Men jag fick min kyss


Och nu kan inte jag sluta ticka.


Våldtagen av tidens charm..




Fri vers av Kvarlämnad
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-10 20:36



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att vara där med en del av sig
i tidens tand
håller ögonblicken fången då man i delar blir förgången
av den tid som brat in i evigheten
2009-09-10

  Mats Henricson
Snygg och tänkvärd !!!!
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Kvarlämnad
Kvarlämnad