Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny färg på utsidan och ett vitare staket, så ser ingen hur det ser ut i ditt hjärta.

När du ser på ditt liv,
och bara finner en ruin
Då vet du att måste sluta bygga,
sluta renovera och reparera.
Det är dags att flytta.

Sälja möblerna som du så gärna stödjer dig på,
tömma kylskåpet som mättar dig.
Spola toaletten en sista gång och se allt det fula
försvinna ner i avloppet.

Kanske dags för en ny garderob och nya möjligheter
att klä dig med. En ny utsida.
Ett nytt staket som omringar.
En ny brevlåda med förslag och konsekvenser.
Ett nytt område, nya grannar.

Jag tror det är dags att leta upp en mäklare,
då måste köpa ett nytt hus,
och låta någon annan riva det gamla för att bygga nytt,
på din tomt.




Fri vers av succi
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-10 22:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar dina metaforer här. fast om man är rätt förtjust i sin gamla ruin till lya då? det enda jag behöver är en ny garderob. alltid.
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

succi
succi