Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AVSLUT!

Tomheten kväver luften
Vakum uppstår i sinnet

Äntligen har du nått
Äntligen har du fått
Ditt avslut..

Ett jagande mot en dröm.
Ett suktande efter målet...

En ångest av att nå....
Fram till en mardröm...

Men oavsett utgång, oavsett anledning
Så tar det slut....Någongång.

För allt som en gång börjar, har också sitt avslut

Tomheten kväver luften
Vakum upstår i sinnet

Äntligen har du fått
Äntligen har du nått

Ditt avslut...




Fri vers av Max Poisé
Läst 443 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-11 14:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant! finns ett avslut i allt, ingenting kan vara för evigt, och lika sorgligt är det nog varje gång nånting får ett avslut... eller nää en hel dag på jobbet när den får ett avslut då är det inte något sorgligt! :-D

Kramar!
2009-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé