Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=rhN7SG-H-3k&feature=related Låten som fick mig att smälta!


Han gav den en mening.


Han smeker pianots tangenter
och därmed

mina sinnen.

Han får min kropp att vilja dansa till den poesi han uttrycker.

Musiken smälter mitt hjärta och tar varsamt hand om min kärlek.
Den får växa i hans värme, utvecklas och leva.

Musiken jag föll för är varm. mjuk och fasansfull. Fruktansvärd.
det var en traumatisk upplevelse att höra den vackra melodi som tycktes komma direkt från hans magiska fingrar.

jag fastnade.

Du smeker mina sinnen med dina talanger,
du spelar mig lika vackert som dina instrument. Du vet hur man får ut det vackra ur allting.

han har gett mig plats att visa mitt, uttrycka och utveckla.
Berömt och tyckt om.

Gett mitt vackra tid och plats som jag behövt men inte fått.

Just allt det finns i den här melodin som vi delat tillsammans.
Allt ditt tålamod och min otålighet. min vilja att förändras och bli det bästa jag kan bli.
Jag räcker till om jag får visa att jag gör det.

För vi är vackra

Och jag vill inget hellre än att smälta ner i din musik.
jag har redan fastnat

Jag har redan fastnat.




Fri vers av Kvarlämnad
Läst 532 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-11 23:16



Bookmark and Share


  Isak VIP
Mmm. Underbart vackert. Tror inte jag vill höra låten, utan behålla bilden i mitt sinne, över din passion. Väldigt välskrivet!
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Kvarlämnad
Kvarlämnad